08:04, pet, 26. Apr

Oddaja Na glas: Velikonočne jedi na tradicionalni in sodobni način





V tokratni oddaji Na glas smo se posvetili velikonočnim jedem. Z gosti pa smo premleli tudi to, kako lahko tradicionalne jedi pripravimo malo drugače ter kaj vse lahko še dodamo na mizo, da bo celotna velikonočna pojedina odlična.

Naši gostje so podali tudi veliko nasvetov, kako se lahko obogati potico, pirhe, sladki kruh, šunko, hren in ostale jedi, ki jih ob veliki noči pripravljamo. Po svojih izkušnjah so nam zaupali še, kaj sami pripravljajo in kako jedi pripravijo v različnih pokrajinah Slovenije. Pa tudi, kako lahko praznične jedi pripravimo za tiste, ki so na zdravstvenih dietah. Zagotovo boste med vsemi naštetimi predlogi našli tudi kako zanimivo idejo, kaj še narediti za veliko noč.

Naši gostje so bili: Darko Klemen, zmagovalec šova MasterChef 2016, Adam Šerc, nekdanji tekmovalec šova MasterChef 2021, Mojca Polak, Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor, ter Primož Vipotnik iz Doma upokojencev Danice Vogrinec Maribor. Pripravili pa smo tudi prispevek o mini potičkah študentk Lare Arih in Natalije Ploj z VSŠGT Maribor.

Oddajo Na glas si lahko v celoti ogledate zdaj:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.