07:47, čet, 2. Maj

“Osem let od najbolj groznega dne!” Zapis mamice Tine, ki sta ji leta 2016 pri porodu umrla dvojčka





Na družbenem omrežju kroži zapis mamice Tine, ki sta ji pri porodu pred leti umrla dvojčka. 12. januarja letos, bi njena fanta upihnila 8 svečko.

Njen zapis spodaj objavljamo v celoti in brez popravkov:

Ponavad ne pisem takih objav, dons jo pa bom,enim se tko ne da brat…drugi pa mogoce le boste……
8let bo jutri…8let od najbolj groznega dne…8let od tistga grdga stavka…8let….ce me en vprasa kaj sm delala vcer ob 5ih pop…ma ne vem..ce me en vprasa za 11.1.2016..vem vse do minute..mislm, d nikol ne bojo sli iz glave vsi dogodki na tist dan…vsaka malenkost, ljudje, besede, obrazi, odnosi… …
8 let…
…eni veste, da smo se borbal…eni veste, da so zavlacevali, eni veste, da so tajili..eni veste…da nismo dosegli..ma skoraj nic….
Navaden clovek pac v tej nasi ljubi drzavi ocitno ne doseze nicesar..proti tem bogovom v belem al kako se jim rece..ki si lahko privoscijo najboljse odvetnike..pa ne enega…vec njih naenkrat….
Vse kar smo dosegli je pisni opomin…pisni opomin v mesecniku, ki ga izdaja zd.zbornica…ja..huda kazen..za slamparijo in smrt dveh zdravih otrok…sramota!!
Sklep sodisca pa je bil…premalo napak, nezadostni dokazi….hmm..premalo napak?… Skoda zgubljati besed….bom pa ta opomin objavila tule…ga se nisem…in ne, nisem nesramna, mascevalna…ampak naj se ve! Ce ze v tej nasi ljubi drzavi nista vredna, da “nekdo” odgovarja…sta pa vredna omembe…
Hvala vsem, ki ste prebral tole kaco, ne zame..za njiju..

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.