16:41, pon, 29. Apr

Otroški tek v Radljah ob Dravi odpade, odrasli bodo vztrajali





Kot so sporočili organizatorji tekaškega dogodka Rad’mam tek, danes tek za otroke odpade oziroma, ga bodo izvedli naknadno. Odrasli pa bodo ob 11. startali  na Športnem stadionu. 

rad mam tek radlje (1)

Projekt Rad’mam TEK se je pričel v Radljah ob Dravi razvijati leta 2011 in sovpada z izgradnjo novega Športnega stadiona in ustanovitvijo Koroškega atletskega kluba Radlje ob Dravi. Organizacijska ekipa projekta, ki ima zelo rada tek se je odločila, da bo rekreativni tek po ulicah Radelj ob Dravi v prihodnosti razvijala predvsem s ciljem po čim večji popularizaciji teka oziroma gibanja.

Stekom pogled v “fabriko”

“Osnovno poslanstvo projekta je približati šport oz. gibanje čim širši populaciji ljudi, seveda na prijazen in ljudem zanimiv način. Smo namreč edini tek v Sloveniji, kjer poteka trasa skozi “fabriko”, kjer tekači doživijo proizvodnjo strojev. Prav tako ponudimo tekačem na trasi različne animacije in popestritve,” pravijo organizatorji.

Lokalno okolje pa poleg lepega in sproščenega teka v Dravski dolini ponuja tudi številne druge možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.