22:21, pon, 29. Apr

Ovni bodo ustvarjalni, raki se bodo posvetili domačim projektom. Kaj pa kažejo zvezde drugim?





Spet je tu nedelja in pogled v naslednji teden z astrološko napovedjo. Kaj pravijo zvezde, komu bodo naslednji teden bolj naklonjene, komu prinašajo priložnost za ljubezen ali poglobljene odnose, komu poslovne priložnost in seveda tudi komu počitek in sprostitev.

Napovedi so seveda splošne in namenjene temu, da se človek malo oddahne in sprosti v pripravi načrtov. Vsak posameznik se sooča s svojimi izzivi, ki mu lahko razjasnijo nebo ali pa prinesejo nekaj gub na obrazu, od smeha ali od skrbi. A včasih je le dobro pogledati, kaj vse se lahko zgodi, ko smo odprti za nove priložnosti, razvedrilo in zvedne napovedi. Pa poglejmo, kaj pravijo zvezde za posamezna astrološka znamenja.

Ovni 
Prihodnji teden bo za ovne dinamičen. Najboljši dan bo četrtek, ko boste imeli priložnost pokazati svoje vodstvene sposobnosti. Ljubezen bo v zraku v petek, zato se odpravite ven in uživajte v družbi svojega srčnega izbranca. Posvetite se ustvarjalnemu izražanju.

Biki
Biki, ta teden boste najbolj srečni v ponedeljek, ko boste lahko uživali v udobju doma in se sprostili. Ljubezen v sredo bo vaše srce napolnila s toplino. Posvetite se svojim financam in razmislite o prihrankih.

Dvojčka 
Dvojčki, torek bo vaš dan! Komunikacija bo ključna, zato izkoristite svojo sposobnost izražanja. Ljubezen bo cvetela v četrtek, zato se odpravite na zmenek, če ste že v razmerju, pojdita ven in si privoščita. Posvetite se tudi osebnemu razvoju.

Raki 
Raki, v sredo boste zablesteli v družbi, v kateri boste uživali. Najboljši dan za ljubezen je petek, zato ne pozabite izraziti svojih čustev. Posvetite se tudi domačim projektom in ustvarjalnosti.

Levi
Levi, petek bo vaš dan za bleščanje, sijali boste kot zvezde. Pridobite si pozornost in se zabavajte. Ljubezen bo na vaši strani v nedeljo, zato ne spreglejte romantičnih priložnosti. Posvetite se tudi zdravju.

Device 
Najboljši dan za device bo v četrtek, ko boste lahko organizirali svoje naloge. Ljubezen bo cvetela v soboto, zato se prepustite romantičnim trenutkom. Posvetite se tudi medosebnim odnosom.

Tehtnice
Tehtnice, ponedeljek bo vaš dan za uravnoteženje življenja. Ljubezen bo v zraku v torek, zato se odpravite na zmenek, če ste že v dvojini, pa se privoščita romantiko. Posvetite se tudi ustvarjalnim projektom.

Škorpijoni 
Škorpijoni, sreda bo dan, ko boste lahko raziskali svoje notranje globine. Ljubezen bo na vaši strani v petek, zato se odpravite na romantično večerjo. Posvetite se tudi duhovni rasti.

Strelci 
Najboljši dan za strelce bo v petek, ko boste imeli priložnost za pustolovščino. Ljubezen bo cvetela v nedeljo, zato se odpravite na izlet s svojo ljubeznijo. Posvetite se tudi svojim strastem.

Kozorogi 
Kozorogi, četrtek bo vaš dan za postavljanje ciljev, zato se tega pridno lotite. Ljubezen bo v zraku v soboto, zato izrazite svoja čustva. Posvetite se tudi karieri in profesionalnemu napredku.

Vodnarji
Najboljši dan za vodnarje bo v sredo, ko boste lahko s svojo inovativnostjo presenetili druge. Ljubezen bo na vaši strani v ponedeljek, zato se odpravite na sproščujoč zmenek. Posvetite se tudi družbenim aktivnostim.

Ribi 
Ribe, petek bo vaš dan za sanjarjenje in umetniško izražanje. Bodite ustvarjalni. Ljubezen bo cvetela v četrtek, zato brez skrbi izrazite svojo čustveno plat. Posvetite se tudi svojim sanjam in ciljem.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.