14:21, čet, 16. Maj

Perpetuum Jazzile z novim videospotom napovedujejo veliko novosti





Svežo video podobo so nadeli najihovi novi, izključno vokalni priredbi hita Footloose, medtem pa so z vsemi videospoti na YouTubu že presegli mejnik pri 50 milijonih ogledov. Po veliki trojni premieri novega koncertnega programa oktobra v Cankarjevem domu, se Peretuum Jazzile (PJ) odpravlja na gostovanja na Kitajsko, v Francijo in Estonijo.

pj footloose

Nova sezona PJ bo v znamenju mnogih novosti. Med slednjimi aktualna je novi videospot, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

Nove video produkcije
Prvi v sklopu večjih novih videospotov, ki se obetajo v PJ sezoni 2015/2016, je video za najihovo a cappella priredbo svetovno znanega hita iz 80-ih, Footloose. Z njim želijo ljudem povedati, da ob vseh resnih stvareh, ki jih počnejo in se jim dogajajo v življenju, nikoli ne smejo pozabiti nase, na lastne želje in hrepenenja, ampak si upati se kdaj tudi samo brezskrbno zabavati.

Nov koncertni repertoar
Za novo koncertno sezono so pripravili tudi vrsto programskih novosti, od najnovejših svetovnih hitov, priredb velikih legendarnih pesmi pa vse do avtorskih skladb. Premierno jih bodo predstavili na letošnji Vokal Xtravaganzzi 2015 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, 25., 26. in 27. oktobra. Njihovi tokratni glasbeni gosti bodo svetovno znani The Swingle Singers iz Londona, večkratni dobitniki prestižne nagrade Grammy.

Več informacij o samem dogodku si lahko preberete tukaj.
pj footloose 2

Nova mednarodna gostovanja in priložnosti
Z vrsto koncertov, ki jih bodo v naslednjih mesecih izvedli prek naših meja, se jim odpirajo nove priložnosti za širitev koncertne dejavnosti in za promocijo zasedbe Pepretuum Jazzile ter s tem krepitve prepoznavnosti Slovenije.

V prvih dneh novembra bodo odpotovali na Kitajsko, kjer bodo v tretjem največjem mestu Guangzhou v okviru letošnjega festivala umetnosti izvedli dva koncerta v tamkajšnji prestižni operi.

V začetku decembra odpotujejo v Pariz, po tem ko je PJ za nastop na prestižnem korporativnem dogodku za 1.800 ljudi v tamkajšnji areni izbrala družba Disney Europe. Tam se bodo povabljenim iz celega sveta predstavili s prav posebej pripravljenim koncertnim programom, ki ga bo obogatil še vizualno-akrobatski spektakel.

Že teden dni po vrnitvi pa se odpravijo v estonsko prestolnico Talin, kjer si je njihovega programa ob gala sprejemu za ključne stranke zaželela tamkajšnja najuspešnejša banka.
pj footloose 3
Več koncertov v tujini pa se PJ že napoveduje tudi po novem letu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.