18:22, sob, 18. Maj

Po dveh strelskih napadih v Srbiji zdaj zaokrožile po spletu fotografije predstojnika psihiatrije z orožjem v rokah





Medtem ko se srbska javnost in del sveta ukvarja s tem, kako pomagati svojcem strelskih napadov v Srbiji in kako preprečite tovrstne napade, so po Facebooku zaokrožile fotografije predstojnika psihiatrije v Leskovcu Gorana Tojage, ki ima v rokah nič drugega kot pa pištoli.

Na objave in fotografije se je že odzvala srbska ministrica za zdravje z zahtevo, da direktor bolnišnice takoj ukrepa. Predstojnik psihiatrije Goran Tojaga pa je po poročanju portala 24ur ogorčen, ker naj bi bile na fotografije igrače za airsoft, ne pa pravo orožje.

Predstojnik psihiatrije se na fotografijah smeji, na glavi ima baretko z grbom JSO, ki velja za posebno policijsko enoto. To enoto je po poročanju omenjenega portala vodil  Milorad Ulemek Legija, ki je bil obsojen za več umorov, tudi zaradi umora srbskega premierja Zorana Đinđića.

Predstojnik psihiatrije naj bi sam objavil fotografije na svojem profilu, zdaj se širijo naprej po omrežju. Ministrica za zdravje Danica Grujičić pa zahteva ukrepanje. Direktor bolnišnice SB Leskovac Nebojša Dimitrijević je dejal, da se bodo v ponedeljek odločili, kaj bodo naredili, hkrati pa je povedal, da gre za enega najboljših strokovnjakov na njegovem področju v Leskovcu in da z njim do zdaj niso imeli težav.

Tojaga pa pravi, da gre za stare fotografije, na katerih pozira z airsoft pištolami, s katerimi ne more raniti ljudi. Fotografije naj bi nastale pred korono, je še dejal in tudi, da več ne igra airsofta. Poziral naj bi v uniformi, kakršno je uporabljal pri igri.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.