Podaljšanje veljave vozovnic javnega potniškega prometa

Ministrstvo za infrastrukturo je izdalo nov sklep, s katerim se imetnikom dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) podaljša veljavnost, saj jih zaradi zaustavitve javnega prometa od 16. 11. ni moč koristiti.

Vir: Facebook Marprom
Slika je simbolična

Celoten sklep z navedenimi roki podaljšanja različnih vozovnic IJPP je dostopen na povezavi. V njem je med drugim tudi določeno, da ni mogoče uveljavljati vračila kupnine za terminske vozovnice.

Enako bo veljalo tudi za terminske vozovnice za gondolo

V skladu z odločitvijo ministrstva bodo ravnali tudi v mestnem potniškem prometu v Mariboru; tako bodo kupcem njihovih mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih šolskih vozovnic po ponovni vzpostavitvi mestnega linijskega prometa ustrezno podaljšali njihovo veljavo. Enako bo veljalo tudi za terminske vozovnice za krožno kabinsko žičnico na Pohorju (mesečne, polletne in letne).

Medtem imetniki mesečnih in letnih avtobusnih vozovnic, ki so na podlagi njih pridobili potrdilo za brezplačno parkiranje v belih conah do konca novembra, do podaljšanja vozovnic za to obdobje ne bodo upravičeni. S podrobnejšimi informacijami bodo potnike seznanili ob ponovnem začetku delovanja javnega potniškega prometa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV