04:59, tor, 21. Maj

Policisti PP Gorišnica so imeli ponovno delo zaradi nedovoljenih prehodov državne meje





Včeraj dopoldan so policisti PP Gorišnica obravnavali tri nedovoljene prehode državne meje.

Dopoldan so obravnavali državljana Avstrije, ki je nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo, nato pa še državljana Burkine Faso, ki je nedovoljeno prestopil zeleno medjo med tema dvema državama. Popoldan pa še državljanko Slovenije, ki je prav tako nedovoljeno prestopila mejo.

Včeraj dopoldan so imeli policisti v postopku državljana Avstrije, ki je na območju PP Gorišnica s tovornim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so ga oglobili.

Popoldan pa so imeli v postopku še državljanko Slovenije, ki je na območju PP Gorišnica z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imela ustreznega dovoljenja. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Včeraj dopoldan so policisti na območju PP Gorišnica prijeli državljana Burkina Faso, ki je na zeleni meji nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Policisti ga bodo danes predali hrvaškim varnostnim organom.

Fotografija: PP Gorišnica. Vir: Policija.si

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.