05:00, sre, 15. Maj

Pomagajmo Romanu pri obnovi pogorele hiške





Prejšnji konec tedna je Roman Adler iz Sladkega Vrha izgubil vse. Požar mu je v celoti uničil leseno hiško. Zdaj se zanj zbirajo sredstva. 

Ko so gasilci prispeli na kraj požara je bilo že prepozno. Celoten objekt in streha sta že bila v plamenih, gorelo pa je tudi v notranjosti objekta. Požar je hišo v celoti uničil. Romanova žalost je toliko večja, saj sta zgorela dva psa in dve mački, medtem ko so konja iz hleva uspeli rešiti.

pogorela hiša sladki vrh

Kot vedo povedati tisti, ki ga poznajo, se mu je življenje končno začelo obračati na bolje. Končno je namreč tudi zaposlitev in s tem vir dohodka. Po dveh letih odrekanja, močne volje in vloženega truda, da bi staro leseno hiško spremenil v udobno prebivališče, pa je izgubil vse. Lastnik je bil v tem času, ko je dom zgorel v službi Ker živi na odročnem predelu predelu, kjer ni sosedov, požara niso opazili pravočasno.

romanu lahko priskočite na pomoč tudi z manjšim nakazilom. Sredstva za obnovo hiše namreč lahko prispevate na transakcijski račun Območnega združenja Rdečega križa Maribor.

TRR: SI 56 0451 5000 0397 432
SKLIC: 50756
NAMEN: Obnova hiše – Adler

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.