00:59, sob, 27. Apr

Ponovno požar v CERO Gajke, zagorelo pa je tudi v Sveti Ani





V zbirnem centru CERO Gajke na Ptuju so v soboto zvečer zagoreli komunalni odpadki. Gasilci so požar na površini 2000 kvadratnih metrov in v globini dveh metrov pogasili ter nato vso površino prekopali in pregledali s termovizijsko kamero.

FOTO: Slika je simbolična/Pixabay.com

O požaru komunalnih odpadkov v Centru za ravnanje z odpadki (CERO) Gajke so bili gasilci in center za obveščanje obveščeni v soboto okoli 18. ure. Požar so pogasili prostovoljni gasilci s Ptuja, Spuhlje in Grajene, navaja center za obveščanje.

V Slovenskih goricah pa je ponoči zgorelo ostrešje gospodarskega poslopja s krmo za živino in stroji. Center za obveščanje je bil o požaru gospodarskega poslopja v Sveti Ani v Slovenskih Goricah obveščen ob 20.45. V gospodarskem poslopju, velikem 10 krat 50 metrov, so bili živina, kmetijski stroji in krma za živino.

Posredovali so gasilci iz petih prostovoljnih gasilskih društev, ki so požar pogasili in iz objekta rešili živino. Zgorelo pa je ostrešje objekta, celotna krma za živino in kmetijski stroji, navaja center za obveščanje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.