09:23, pet, 3. Maj

Pozdravite pomlad na Razstavi cvetja v Europarku





Čeprav se letošnja zima še ni dodobra poslovila, naše misli počasi že bežijo k toplim sončnim žarkom, cvetoči naravi in prijetnemu spomladanskemu vonju.

Ni čudno, saj je ponekod, kjer travniki niso prekriti s snežno odejo, mogoče opaziti že prve zvončke in kronice. Znanilcem letošnje pomladi se bo kmalu pridružil tudi mariborski Europark, v katerem bodo spomladansko vzdušje pričarali že v mesecu februarju. Od ponedeljka, 19. februarja, do sobote, 24. februarja, se bodo obiskovalci največje nakupovalne destinacije severovzhodne Slovenije namreč lahko sprehodili po prav posebni Razstavi cvetja.

FOTO: AV studio

Obiščite Razstavo cvetja, stkanega v obleke

Letos bo Europarkova tradicionalna Razstava cvetja pomlad naznanila nekoliko drugače. Tema letošnje razstave bodo namreč lutke, oblečene v dekoracijo iz cvetja. Obiskovalci bodo lahko občudovali zimske vile, ki bodo med pomladnim cvetjem lebdele v oblačilih iz mirujoče narave. Kar je narava pustila nad zemljo v pretekli sezoni, bo vtkano v filigransko izdelane krinoline. Suhi lati trav, mahovi, listi, vejice, peresa in drugi detajli pa bodo v kombinaciji z barvno usklajenimi tkaninami predstavljali visoko modo na tej ekskluzivni modni reviji v Europarku. Ogledate si jo lahko na osrednjem prireditvenem prostoru ter v nadstropju pred trgovinama Baby Center in Bags&More. Na Razstavi cvetja boste lahko vdihnili prvi vonj pomladi in si spočili oči na barvitem cvetju. Razstava cvetja pa bo marsikateremu obiskovalcu nedvomno služila tudi kot navdih za okrasitev doma in vrta.

FOTO: Arhiv Game Gang in Big Bang

Game Gang Show tudi v Europarku

To soboto, 17. februarja, na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku pripravljajo tudi posebno druženje za vse ljubitelje gaminga – Game Gang Show. Od 10. do 18. ure se bodo lahko obiskovalci, ki si želijo odkrivati gaming svet, družili z vplivneži, se fotkali s cosplayerji in se preizkusili v različnih izzivih. Za najboljše so pripravili tudi lepe nagrade.

Za več informacij o aktualnem dogajanju v Europarku obiščite spletno stran in sledite objavam na družbenih omrežjih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.