09:53, pet, 17. Maj

POZOR! Arso izdal opozorilo za popoldne, napovedujejo močnejše nalive in veter





Danes bo sončno, vroče in vetrovno, zvečer bodo na zahodu prve nevihte. Ponoči in jutri dopoldne bo nevihtno, popoldne se bo od zahoda jasnilo.

Danes dopoldne bo pretežno jasno, popoldne bo nekaj spremenljive kopaste oblačnosti in predvsem proti večeru bodo na zahodu začele nastajati prve nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 35 °C, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Ponoči bodo v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih pogoste plohe in nevihte, na vzhodu pa bo še večinoma suho. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20 °C.

Jutri dopoldne se bodo plohe in nevihte pojavljale v večjem delu države, popoldne pa se bo od zahoda delno zjasnilo, možna bo še kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo večinoma od 22 do 28 °C.

Opozorilo

Na Primorskem je zelo velika požarna ogroženost v naravi, velika pa je tudi drugod.

Od danes pozno popoldne do jutri dopoldne se bodo ob nevihtah pojavljali močni vetrovni sunki, možni bodo močnejši nalivi, še zapišejo na strani Agencije RS za okolje.

Obeti

V soboto in nedeljo bo večinoma sončno, več oblačnosti bo v vzhodnih krajih. Popoldne bodo v hribih in na vzhodu možne posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo veter severne do vzhodne smeri.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.