15:35, sob, 27. Apr

Prebivalci MČ Radvanje bodo glasovali o 22 projektih





V nedeljo, 22. novembra, od 8. do 18. ure, bodo občani MČ Radvanje v prostorih MČ Radvanje na Lackovi cesti 43 v Mariboru kot prvi v Sloveniji glasovali za predloge, ki se nanašajo na njihovo mestno četrt, pri čemer bo vsak občan razpolagal s petimi glasovi, ki jih lahko podeli petim projektom.

IMAG0237

Cilj je, da se glasovanja o projektih udeleži vsaj 5 % volilnih upravičencev v MČ Radvanje, rezultat glasovanja bo prioritetna lista, kjer bodo projekti razvrščeni od najvišjega do najnižjega. Izglasovani projekti v skupni vrednosti 100.000 EUR bodo umeščeni v predlog proračuna MO Maribor za leto 2016. Vsi volilni upravičenci bodo na domač naslov prejeli vabila za glasovanje z lokacijo in uro glasovanja.

Izmed 22 predlaganih projektov, ki so navedeni v ločenem dokumentu (v priponki), velja izpostaviti projekte, ki se nanašajo na obnovo ali prenovo infrastrukture (sanacija trga, izgradnja pločnika, ureditev parka in igrišča) kakor tudi projekte, ki v mestno četrt prinašajo nove vsebine (hortikulturna ureditev kraja, izobraževanje otrok o vrtnarjenju, otroško igrišče, muzej na prostem, park za pse).

Vabilo na glasovanje za tisk

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.