18:23, ned, 5. Maj

Pri navijačih Atalante Josip Iličić ostaja legenda: Italijanski navijači so z avtobusom prišli v Maribor in pozdravili svojega idola





Josip Iličić je danes dobil poseben obisk. V Mariboru so ga obiskali navijači Atalante, so sporočili na družbenih omrežjih NK Maribora.

Josip Iličića so pred dopoldanskih treningom v NK Mariboru presenetili italijanski navijači. Ko se je nekdanji slovenski reprezentant pripravljal na trening, je slišal, da zunaj nekdo vzklika njegovo ime. Izkazalo se je, da so pred stadion Ljudski vrt prišli navijači Atalante, njegovega nekdanjega kluba, kjer je Iličić nizal uspehe.

Italijanski navijači so na poti v Gradec, kjer bo Atalanta v okviru konferenčne lige nocoj igrala s Sturmom, spotoma pa so se ustavili v Mariboru. Njihov edini namen je bil obisk nekdanjega nogometaša kluba iz Bergama, ki je bil na vrhuncu kariere eden od idolov navijačev. Italijanski podporniki so bili navdušeni, ko jih je Iličić prišel pozdravit, si vzel nekaj časa za pogovor in fotografiranje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.