23:59, pet, 26. Apr

Prihaja sneženje do nižin, pihal bo tudi močan veter





Danes in jutri bo oblačno. Jutri so možne rahle padavine. Na Primorskem bo pihala burja, drugod severovzhodni veter, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Popoldne bo oblačno in povečini suho. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem se bo krepila burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 9 °C.

Jutri bo v zahodni Sloveniji deloma jasno, drugod bo oblačno. Predvsem v južnih in vzhodnih krajih bodo občasno rahle padavine, po nižinah večinoma rahel dež. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna, v Vipavski dolini močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 3, v alpskih dolinah do -3, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 10 °C.

Opozorilo

Od torka zvečer do četrtka popoldne bodo najmočnejši sunki burje v Vipavski dolini lahko dosegali hitrost okoli 100 km/h, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Obeti

V četrtek in petek bo oblačno. V notranjosti Slovenije bodo občasno rahle padavine, po nižinah deloma dež, deloma sneg. Na Primorskem bo še pihala burja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.