04:29, ned, 19. Maj

Prijatelji z zapisi podpirajo osumljeno uboja: “Nisi ti nič kriva. Kriva si samo zato, da ga nisi prijavila na policijo že prej. Tudi mi smo malo krivi.”





Kot smo že poročali, so danes iz PU Maribor sporočili nove podrobnosti vezane na uboj, ki se je zgodil pred nekaj dnevi.

Osumljenki so policisti, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja uboja po 115. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) odvzeli prostost in so jo v nedeljo, 17. 4. 2022, ob 15. uri, s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru. Ta je po zaslišanju, ki je trajalo pozno v noč, zoper njo odredil pripor.

Za kaznivo dejanje uboja po 115. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) je predpisana kazen zapora od petih do petnajstih let, še pojasnijo na PU Maribor.

Na družbenih omrežjih pa smo zasledili, da so se oglasili tudi njeni prijatelji.

“Draga Irena, Podpiramo te! Nisi ti nič kriva. Kriva si samo zato, da ga nisi prijavla na policijo že prej. Vemo da je bil nasilen do tebe že nekaj čaša in tudi živce ti je pil. Mi vemo in pa tudi sosedi. Vidli smo ga že tudi z drugimi ženskami, pa ti tega nismo povedli. Tudi mi smo malo krivi. Za mene si najbolj prijazna oseba. Drži se. Imamo te radi. ❤️ Bog je na tvoji strani.”

“Strašna tragedija. Šele sedaj sem povezala z našo Ireno. Grozno mi je žal.. za življenje .. za življenja … da se je lahko kaj takšnega zgodilo. Velika tragedija, velika žalost. Ne morem verjet in sem pretresena. .. od Irene NIKOLI nisem slišala ali doživela niti verbalnega konflikta.. Nasprotno. Delali smo skupaj leto in pol na Proplusu. Zelo pozitivna, … , delovna, zvesta … energična in povsem nekonfliktna. …. Grozno mi je žal.”

“Draga Irena, Iskrene sožalje ob smrti in izgubi moža in tragediji ki vas je doletela. Vsega preveč .. Vem da se to čita grozno, vendar … vem kako ti je hudo za vse … še posebej za življenje moža … Imam te rada in sem pretresena.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.