05:48, sre, 15. Maj

Prometna nesreča IV. kategorije





Dne 14. 7. 2014, ob 23.48 uri je bil OKC PU Maribor obveščen, da se je v kraju Orešje, območje UE Ptuj, na lokalni cesti zgodila prometna nesreča v kateri je udeležen osebni avtomobil, ki je zaleten v drevo, v njem pa je ena oseba, ki ne kaže znakov življenja. Na kraj so bili napoteni gasilci, reševalci in policisti.

Policisti so z ogledom in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 48-letna voznica iz Ptuja 14. 7. 2014, med 15. in 16. uro, vozila osebni avtomobil po Orešju iz smeri Ptuja proti Krčevini pri Vurbergu. V desnem blagem nepreglednem ovinku hitrosti in načina vožnje ni prilagodila poteku ceste ter svojim vozniškim sposobnostim, zato je v ovinku zapeljala v levo, čez nasprotno smerno vozišče, nakar je vozilo zaneslo čez bankino in travnato brežino v gozd, kjer je na pobočju gozda s sprednjim levim delom in streho trčila v drevo. Vozilo je po trčenju obstalo na levem boku s streho naslonjeno ob drevo v katero je trčilo. Voznica je ostala ukleščena na voznikovem sedežu. V nesreči je voznica na kraju umrla.

Policisti bodo zadevo zaključili s poročilom na okrožno državno tožilstvo. Morebitne očividce prometne nesreče pa naprošajo, da za razjasnitev okoliščin prometne nesreče pokličejo telefonsko številko 113, 02 450 20 30 (PPP Maribor) ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.