23:05, čet, 25. Apr

Ranko Šmigoc s povabilom na direktorsko mesto, s tem vodi že tretje javno podjetje





Mesto direktorja pri podjetju Šport Maribor, je 11. januarja zapustil Boštjan Tancer, kot smo prvi poročali na Lokalec.si.

S svojim mandatom bo tako končal konec tega meseca. Nadzorni svet je tako moral poiskati nadomestilo zanj. Iz Javnega holdinga Maribor so nam sporočili: “Nadzorni svet Športa Maribor, d. o. o., za direktorja podjetja s 1. 4. 2023 imenoval Ranka Šmigoca. Slednji je od 1. 3. 2023 že opravljal delo prokurista v Športu Maribor, prav tako pa je kot direktor podjetja Marprom sodeloval v procesu oddelitve dejavnosti »Pohorja« na Šport Maribor, zato ga zelo dobro pozna.”

Direktor bo polni, 5-letni mandat

Kot še pojasnjujejo na Javnem holdingu Maribor, za naš medij, je cilj pri oddelitvi zagotoviti kontinuiteto aktivnosti in tesno medsebojno sodelovanje obeh omenjenih podjetij iz Skupine JHMB: “Ranko Šmigoc je bil za direktorja Športa Maribor imenovan na podlagi povabila, in sicer za poln 5-letni mandat.” Zdaj pa kot kaže direktor Marproma in Mestnih nepremičnin prevzel še vodenje tretjega občinskega podjetja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.