19:59, čet, 16. Maj

Razstava najbolj vročih oblikovalcev v Hollywoodu in Sloveniji





Jannik Oleander se z Nialayo v Sloveniji predstavlja ekskluzivno v Galeriji nakita Holc. Priljubljen slovenski oblikovalec David Hojnik, pa je zanje oblikoval premium kolekcijo nakita za moške. V Galeriji Holc na ogled dela najbolj vročih oblikovalcev nakita – v Hollywoodu in v Sloveniji. Razstava je tokrat posevečena nakitu za moške.

Razstava

Svetovno znan Jannik Oleander je ustanovitelj vodilne blagovne znamke Nialaya, na katero prisegajo svetovni zvezdniki, kot so Beyonce, Eva Longoria, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Avici, Ronaldo … Na razstavi v Galeriji Holc, v središču Maribora, bo od 7. januarja, poleg Nialaye, razstavljena tudi ekskluzivna kolekcija moškega nakita, ki jo je nadarjeni David Hojnik oblikoval posebej za Zlatarne Holc. Razstavo bodo dodatno popestrila še dela priznanih oblikovalcev ateljejskega nakita.

Jannik Oleander, Nialaya: Nialaya ima sedež v Hollywoodu, material tega posebnega nakita, dragocene kamne, usnje, obeske … izbere oblikovalec osebno, inspirirajo ga potovanja po svetu. Jannik, ki je svojo kariero začel pri znamkah Ralph Lauren in Tommy Hilfinger, je popolnoma spremenil svoje življenje po potovanju v Indijo in tako se je začela zgodba o Nialayi, ki je v Sloveniji ekskluzivno prisotna v Zlatarnah Holc.

Jannik Olander in Ana Holc

David Hojnik, DH Fashion: Z združitvijo izkušenj, kakovosti in tradicije Zlatarn Holc ter izjemnega talenta in kreativnosti Davida, je prišlo do prelitja njegovega notranjega navdiha v plemenite kovine in naravne dragulje. Kolekcija je bila premierno predstavljena na modnem dogodku leta – modni reviji DH Fashion, sedaj pa je v celoti na ogled prav v sklopu nove razstave Galerije Holc.

Jannik Olander, Chris Brown

Priznani oblikovalci ateljejskega nakita – Martina Obid Mlakar, Neža Žehelj in Srečko Molk so izlili svojo ustvarjalnost, misli in zgodbe v moški nakit, ki presega zgolj estetsko funkcijo, pač pa je umetniško delo.

Tradicija Zlatarn Holc sega v leto 1972. Več kot 40 let razvoja, inovativnih rešitev in sledenja svetovnim trendom je sprva majhno zlatarno spremenilo v danes največjo mariborsko zlatarno, ki se lahko pohvali tudi z Galerijo Holc – edino galerijo ateljejskega nakita v Sloveniji. Z dogodki, podobnimi tokratni razstavi, želijo Zlatarne Holc popestriti staro mestno jedro in prispevati pomemben del h kulturnemu dogajanju v Mariboru.

Neža Žehelj

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.