11:56, ned, 5. Maj

Slovenski igralec med hospitalizacijo zaradi covida prosil zdravnike, naj ga ne intubirajo





Slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc je bil novembra zaradi hude oblike covida-19 hospitalizan. Zdravili so ga na Golniku. Kot je sam povedal, je tam zdravnike prosil, naj ga ne intubirajo.

V prvi polovici decembra je prišel s covidnega oddelka Klinike Golnik, so zapisali v Slovenskih novicah. Sam je rekel, da so mu tam rešili življenje. Tako ima zdaj opravka z rehabilitacijo, daj ga noge še komaj držijo. V nedeljski oddaji 24ur pa je dejal, da je na Golniku slišal razpravo zdravnikov, ali naj ga intubirajo ali ne. Pravi, da je samo zacvilil, da če le da, naj tega ne storijo. Meni, da ga je rešilo to, da je dvakrat cepljen. Upa, da se bo jeseni že vrnil na odre. Grozljive izkušnje pa ne privošči nobenemu. Zdaj še jemlje zdravila za odpravo bolezni, naj bi imele tudi veliko stranskih učinkov.

Sam pa je pred prazniki na družbenem omrežju še zapisal, da ga je poklicala njegova zdravnica in prenesla globoko opravičilo ZZZS zaradi nepremišljene odločbe o končanju njegove bolniške. “Še je upanje in zdravnica, ki je “zakuhala” odločbo, je pokazala svojo človečnost! Opravičilo sem z veseljem sprejel v upanju, da do podobnih situacij ne bo več prihajalo!” je ob tem zapisal.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.