13:13, sob, 18. Maj

Slovo od Jasmina Stavrosa: “Počivaj v miru prijatelj in oglasi se nam kaj od zgoraj, ker želimo tvoje večne melodije še slišati.”





Kaly Kolonič, piarovka Jasmina Stavrosa za Slovenijo, je napisala ganljivo slovo od Jasmina, potem, ko je danes odjeknila novica, da je izgubil bitko za življenje po težki, hudi bolezni.

“Res je težko, ko izgubiš človeka, ki je bil tvoj prijatelj in ne samo tvoj izvajalec. Nikoli nisem bila samo njegova PR-ovka, bil je človek, ki ti je dal vedeti, da si pomemben del njegove kariere in ki ti je z veseljem odprl vrata v svojo hišo,” je zapisala Kaly Kolonič.

“The King is dead! Long live the King!” je v angleščini zapisala, v prevodu pomeni to “Kralj je mrtev, naj dolgo živi kralj”.

Molili so, da bo ozdravel

“Z največjo žalostjo in solzami v očeh, ki jih točim že ure, vas obveščam, da smo včeraj ob 21h izgubili Kralja zabavne glasbe Jasmina Stavrosa,” je nadaljevala in dodala: “S težkim srcem vam to pišem in res sem upala, da mi tega ne bo treba nikoli napisati. Vsi smo upali in skupaj z njim molili za njegovo ozdravitev, tudi po težkih diagnozah, ki so jih postavili zdravniki, da se je kostni rak razširil po telesu.”

Ni bil samo izvajalec, bil je prijatelj

“Res je težko, ko izgubiš človeka, ki je bil tvoj prijatelj in ne samo tvoj izvajalec. Nikoli nisem bila samo njegova PR-ovka, bil je človek, ki ti je dal vedeti, da si pomemben del njegove kariere in ki ti je z veseljem odprl vrata v svojo hišo. V teh dolgih letih sva veliko doživela skupaj, toliko projektov, novih pesmi, albumov, koncertov …” se je izpovedala Kaly. Zatrdila je, da je bil Jasmin Stavros velik profesionalec: “Jasmin je bil takšen profesionalec, da bi ga lahko iskali z lupo na Balkanski sceni. Pomemben mu je bil vsak detajl. Bil je profesionalec in vedno je dal ljudem veliko več kot so pričakovali. Na odru je vedno živel za publiko, dal jim je celega sebe. To je bila njegova hrana in resnično kar je najraje počel v življenju. Živel je za glasbo in umrl je z glasbo, v petju tudi v bolnišnici ob svojih zadnjih trenutkih.”

“Grozna izguba za celoten glasbeni svet!”

Sovjega prijatelja Jasmina je Kaly opisala tako: “V zasebnosti je bil ponižen, pobožen, verjel je v Boga in v poslanstvo in talent, ki mu ga je položil v zibelko. Rad je imel morje in ribarjenje, rad je imel prijatelje in za vedno je ostal malo skrivnosten. Bil je resnično eden izmed največjih in to je grozna izguba za celoten glasbeni svet! Še zdaleč ni bil Umoran od života in od vina… še zdaleč ni rekel zadnje in zapel zadnjega verza!!!”

Prehitro slovo

“Nebo nam ga je vzelo veliko prehitro! Počivaj v miru, prijatelj, in oglasi se nam kaj od zgoraj, ker želimo tvoje večne melodije še slišati. Pozdravi mi vse moje … vem, da že pripravljate največji žur, kar ga je videlo nebo! S težkim srcem se poslavljam od tebe dragi naš Staki …” je zapisala na koncu in dodala zanak za zlomljeno srce.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.