01:30, tor, 7. Maj

Snaga spremenila urnik odvozov med prazniki





Zaradi prihajajočih praznikov se spreminjajo urniki Snaginih storitev. Namesto v ponedeljek, 26. decembra, bodo odpadke iz gospodinjstev odvažali že v soboto, 24. decembra, zato prosijo vse uporabnike, ki jim odpadke običajno odvažajo ob ponedeljkih, da do 6. ure to soboto zjutraj nastavijo posodo na prevzemno mesto. V ponedeljek, 2. januarja 2017, bodo odvozi, kljub prazniku, potekali običajno po urniku.

Vsi zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih Snaga izvaja gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, bodo vse praznične dneve zaprti, v soboto, 24. in 31. decembra, pa bodo zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah odprti do 15. ure.

V Zavetišču za živali v ponedeljek, 26. decembra in 2. januarja 2017, ne bo ne ogledov ne sprehodov psov, “zato vse sprehajalce in potencialne posvojitelje vabimo, da zavetišče obiščejo ponovno v torek, 27. decembra oz. 3. januarja 2017,” sporočajo iz Snage.

Zavetišče za živali MB

Mariborske tržnice bodo v nedeljo, 25. decembra in 1. januarja 2017, zaprte. V ponedeljek, 26. decembra in 2. januarja 2017, pa bosta po nedeljskem delovnem času, to pomeni od 6. do 12. ure, obratovali tržnica Tabor in osrednja tržnica na Vodnikovem trgu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.