23:50, čet, 16. Maj

Sošolci in sošolke Pie ganjeni: “Hvala, ker nas vsak dan spominjaš, da smo lahko boljši ljudje.”





“V našem razredu imamo čast, da vam predstavimo sošolko z velikim srcem, Pio Knez, ki je sprejela ganljivo odločitev, da daruje svoje lase,” je zapisala na spletni strani Srednje zdravstvene in kozmetične šole Celje razredničarka 4.e razreda v imenu celotnega razreda.

“S tem dejanjem bo pripomogla veliki spremembi v življenju tistih, ki se borijo z levkemijo,” je zapisala naprej.

Vrednote, ki jih cenijo

“Pia je odličen zgled za nas vse. Njena požrtvovalnost, empatičnost in pripravljenost pomagati drugim so vrednote, ki jih moramo ceniti in spoštovati. S tem dejanjem je pokazala, da si lahko med seboj vedno pomagamo, ne glede na to, kako majhno ali veliko je to dejanje,” je opisana dijakinja, ki je podarila svoje srce.

Iz las bodo v Londonu naredili lasuljo

Opisali so še, da je “levkemija oblika karcinoma krvnih celic, ki prizadene številne posameznike. Zdravljenje te bolezni je naporno, pri čemer se oboleli srečajo tudi z izgubo las. Piina velika želja je bila, da bi lahko vsaj malo prispevala k boljšemu življenju teh borcev. Njeni lasje bodo namenjeni za izdelavo lasulj v Londonu”.

“Tvoji sošolci z razredničarko in prijatelji smo nate zelo ponosni. Hvala, ker nas vsak dan spominjaš, da smo lahko boljši ljudje,” so dodane še ganljive misli dijakov 4. e in razredničarke Nataše Krajnc Zakrajšek. Objava je zapisana na strani šole TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.