07:30, sre, 1. Maj

Športno sobotno dopoldne na Muti





V okviru občinskega praznika so učitelji iz Osnovne šole Muta organizirali medgeneracijsko druženje v športnem parku Gortina. Kolesarji pa so se povzpeli na Pernice.

medgeneracijsko druženje na Muti

S tem dogodkom so želeli povezati mlajšo in starejšo generacijo in jim prikazati, da lahko več različnih generacij sodeluje med sabo tudi v športnem dopoldnevu. Poleg pohoda so pripravili še več različnih iger. Otroci, njihovi starši in stari starši so se lahko pomerili v košarki, nogometu, pomerili v plasu, igranju badbitona in se med sabo pomerili v odbojki. Sodelujoči so povedali, da bi moralo biti takšnih srečanj še več in da zelo radi izkoristijo čas za takšne aktivnosti in druženje, ki ga ja v današnjih časih premalo.

V dopoldanskem času so iz ŠMD Gortina pripravili tudi kolesarski vzpon na Pernice, kjer so lahko tekmovali tudi za pokal rekreativcev v MTB vzponih. Trasa, ki je bila dolga 9,8 km je zahtevala dobro pripravljenost kolesarjev in močno vzdržljivost. Vseh prijavljenih je bilo okoli 50, najhitrejši pa je prispel do vrha z odličnim rezultatom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.