01:23, ned, 5. Maj

Sprememba: Feri Lainšček in Ditka s svojim triom danes v dvorani KPC Majšperk in ne na Ptujski Gori





Danes zvečer bosta v dvorani Kulturno-poslovnega centra (KPC) Majšperk nastopila Ditka trio in Feri Lainšček.

V okviru 15. Festivala Arsana bosta v sredo, 19. julija, nastopila Ditka in Feri Lainšček, Ditka bo pravzaprav na odru s svojim triom.

“Mladosten glas, ki je našel tankočuten glasbeni izraz za liriko priljubljenega pesnika – to je opis glasbene pripovedi, s katero kantavtorica in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček že nekaj let navdušujeta poslušalce po vsej Sloveniji in tudi čez mejo. Intimni literarni večeri so prerasli v glasbeno-literarne koncerte, izjemno priljubljene med poslušalci, ki cenijo lepo slovensko besedo in kakovostno glasbo. Aktualni projekt Ditke in Ferija Lainščka je poimenovan po Ditkinem zadnjem albumu oz. Lainščkovi zadnji pesniški zbirki Med nama je angel. Ditkin četrti album v svoj svet povabi še poezijo drugih priznanih slovenskih pesnikov. V času, ko bolj kot kadarkoli prej potrebujemo svetlobo, bo koncert uglasbene poezije v srca ljudi vnesel toplino in zavest, da so sanje večne,” so zapisali na spletni strani festivala Arsana.

Vir: Festival Arsana

Letos prvič Festival Arsana sodeluje tudi širše, tokrat v Majšperku, kjer skupaj s Turističnim društvom Ptujska Gora pripravljajo ta koncert. Dogajanje bo zaradi napovedi slabega vremena v KPC Majšperk, s pričetkom ob 20.30. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ptujska Gora, v Gostišču in piceriji Špajza, na prodajnem mestu Arsana Ptuj, in TIC-u Ptuj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.