19:38, ned, 5. Maj

Subvencionirane »Lente« za dijake in študente





Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) in Narodni dom Maribor tudi letos študentom in dijakom omogočata ogled prireditev v okviru Festivala Lent po dostopnejši ceni.

Festival Lent 2014

Kljub temu, da Festival Lent že poteka, je ŠOUM na podlagi realizacije Zakona o uravnoteženju javnih financ, pridobila dodatna sredstva za izvajanje obštudijske dejavnosti in bo tako tudi letos študentom in dijakom omogočila obisk festivalskih dogodkov po dostopnejših cenah.

Lenta bo študentom in dijakom tako v zadnjem festivalskem tednu omogočala vstop po dostopnejši ceni na Večerov oder, ki je tradicionalno najbolj privlačen prav za mlade. Ob Večerovem odru pa Lenta omogoča tudi ogled dogodkov na ostalih prizoriščih, kjer ni potrebna dodatna vstopnina. Z Lento si lahko tudi ta doplačila privoščite po zelo dostopnih cenah.

Subvencionirane “Lente” bodo na voljo od petka, 27. junija naprej.
Cena Lente za študente in dijake je 5 EUR (medtem, ko je redna cena 25 EUR). Na voljo je samo 400 Lent.

Lente po subvencionirani ceni je mogoče kupiti izključno v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor (Ulica Kneza Koclja 9, Maribor) ob predložitvi veljavne študentske ali dijaške izkaznice ali potrdila o vpisu (dokazilo o veljavnem statusu).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.