19:28, pon, 29. Apr

Ta vikend na Ptuj prihaja drive-in kino





AMZS center Ptuj v sodelovanju z Avtohišo Petovia avto pripravlja dan odprtih vrat z različnimi aktivnostmi in večernim drive-in kinom.

MZS center Ptuj in Avtohiša Petovia avto vabita na dan odprtih vrat, ki bo v soboto, 6. aprila, od 10. ure naprej, pred AMZS centrom Ptuj na Ormoški cesti 23.

VIR: AMZS

Čez dan bodo na dnevu odprtih vrat potekale aktivnosti za vso družino, testne vožnje in diagnostični pregledi vozil. Ob 20. uri pa se bo možno udeležiti drive-in kina s filmsko uspešnico Dirka za slavo.

Film, posnet po resničnih dogodkih

Dirka za slavo je neverjetna zgodba, posneta po resničnih dogodkih, o svetovnem prvenstvu v reliju leta 1983. V tej resnični zgodbi o Davidu proti Goljatu spoznamo pogumne poražence ekipe Lancia, ki jih je vodil karizmatični Cesare Fiorio (Scamarcio), ki so se zoperstavili mogočni Audi ekipi v enem največjih rivalstev v zgodovini športa.

Med vsemi, ki se bodo prijavili na ogled film na njihovi spletni strani, bodo izžrebali 25 vstopov (en avtomobil je ena prijava). Prijave zbirajo do 4. aprila, na tej povezavi.

Za piko na i pravemu drive-in doživetju bodo poskrbele tudi kokice, ki jih bodo prejeli vsi obiskovalci.  Člani AMZS, ki bodo pokazali svojo AMZS člansko kartico (v fizični ali digitalni obliki v AMZS aplikaciji), pa bodo prejeli še ene brezplačne kokice, navajajo na svoji spletni strani.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.