05:35, čet, 27. Jan

Teden zdravja tudi za študente





Študentski svet Univerze v Mariboru s projektom Teden zdravja že tradicionalno obeležuje
svetovni dan zdravja. Študentom bodo v tednu od 9. do 13. aprila ponudili več kot 15 brezplačnih aktivnosti, povezanih z zdravim življenjskim slogom.

Vir: Študentski svet Univerze v Mariboru
Vir: Študentski svet Univerze v Mariboru

Študentski svet Univerze v Mariboru želi z aktivnostmi študente spodbuditi k aktivnejšemu preživljanju prostega časa, vzdrževanju telesne kondicije in razvijanju pozitivnega odnosa do zdravega načina življenja. “Na Tednu zdravja se bo zvrstilo več kot 15 aktivnosti, predavanj in vadb, povezanih z zdravim življenjskim slogom na različnih lokacijah po Mariboru. Študenti se tako lahko udeležijo plesa ob drogu, aerial joge, barre pilatesa z Nives Orešnik, izkustvene delavnice hipnoze, treninga aikida, kickboxa in Onmat fita ter mnoge druge zanimive aktivnosti,” so sporočili iz Študentskega sveta Univerze v MariboruMed njimi so tudi takšne, ki omogočajo, da študenti preizkusijo nekaj novega. V sklopu tedna posvečenega zdravju bo potekal tudi finale  Univerzitetne športne lige za prvaka Univerze v Mariboru, v kateri je letos vse od novembra v košarki, nogometu in odbojki sodelovalo 37 ekip fakultet Univerze v Mariboru.
“Kot vedno do sedaj je vstop na vse aktivnosti brezplačen. Celoten urnik je dostopen na spletni strani Študentskega sveta Univerze v Mariboru,” so še dodali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *