00:22, tor, 7. Maj

Težka prometna nesreča: potnica na avtobusu huje poškodovana





Mariborski policisti obravnavajo prometno nesrečo III. kategorije, do katere je prišlo včeraj zjutraj v Mariboru, ko se je huje poškodovala 67-letna potnica na avtobusu po tem, ko je voznik zavrl.

Zoper voznika je bil uveden prekrškovni postopek.

Policista morala uporabiti prisilna sredstva med postopkom proti vozniku

V nedeljo zvečer pa so policisti PPP Maribor v Mariboru obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom sta policista uporabila prisilna sredstva, saj je moški v postopku napadel policista z namenom preprečitve uradnega dejanja. Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov, vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja bo zoper voznika podan obdolžilni predlog, zaradi storitve hujšega prekrška in predhodne predkaznovanosti je bilo vozniku zaseženo tudi vozilo. V zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi bo o ugotovitvah, po vseh pridobljenih dokazih in zbranih obvestilih obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo v Mariboru, ki usmerja predkazenski postopek.

Huje poškodovano peško odpeljali v bolnišnico

Na območju Oplotnice se je huje poškodovala peška v trčenju z voznico osebnega avtomobila. 69-letna peška je bila odpeljana v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je huje poškodovana. Policisti PPP Maribor še zbirajo obvestila o prometni nesreči.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.