12:01, sob, 27. Apr

To so znamenja, ki ne marajo biti v nesrečnem razmerju, zato se lahko zgodi, da dvignejo roke in odidejo





V ljubezenskih razmerjih se ne cedita samo med in mleko, velikokrat pride do težav. Nekatere se da rešiti, žal pa ne vedno vseh. Tako je tudi z razmerji – nekatera se da obdržati, nekatera pa ne. Pogledali smo k lastnostim astroloških znamenj, da najdemo ljudi, ki bi se sicer lotili reševanja težav, a bi tudi dvignili roke od vsega, če bi videli, da se razmerja ne da rešiti.

Če bi prišlo do varanja, laži, večje žalosti ali pa da bi se zakonca ali partnerja odtujila drug od drugega, bi ta znamenja globoko vzdihnila in naredila konec. Mogoče bi pred tem pripadniki teh astroloških znamenj še naredili vse, kar je v njihovi moči, da bi rešili razmerje, ali pa bi, ker ne bi videli izhoda iz težav, izstopili kar sami iz razmerja. Razmerja so seveda kompleksna, prav tako ljudje, zato je težko posploševati in enačiti, lahko pa ugotovimo, da so nekateri ljudje le nekoliko bolj nagnjeni k temu, da ne bi hoteli biti v nesrečni zvezi, ampak rajši srečno samski.

Oven (21. marec – 19. april):
Ovni so znani po svoji odločnosti in neposrednosti. Če se znajdejo v razmerju, v katerem se pojavijo težave ali nesreča, bodo verjetno hitro ukrepali. Ker so znamenje akcije, lahko ovni tudi hitro prekinejo razmerje, če menijo, da ni več zdravo ali izpolnjujoče. Kljub temu bodo ovni najverjetneje najprej skušali rešiti težave in komunicirati s partnerjem, vendar če vidijo, da ni izboljšanja, se lahko odločijo za končanje razmerja.

Strelec (22. november – 21. december):
Strelec je znamenje, ki išče svobodo in pustolovščine. Če se strelci počutijo omejene ali ujete v razmerju, ki jim ne prinaša več sreče, bodo verjetno hitro razmišljali o koncu. Njihova potreba po raznolikosti in novih izkušnjah lahko privede do tega, da bodo hitro prekinili razmerje, če se jim zdi, da ne izpolnjuje več njihovih potreb. Najprej se bodo sicer le lotili reševanja, a če se bi težave poglabljale, bi se lahko zgodilo, da bi enostavno vstali in odšli.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Dvojčki so radovedni in družabni, vendar lahko hitro postanejo dolgočasni v razmerju, ki jih ne zanima več. Če čutijo, da so razočarani ali da se s partnerjem ne ujemajo več, bodo dvojčki verjetno razmišljali o koncu razmerja. Kljub temu bodo Dvojčki najverjetneje najprej poskušali rešiti težave in komunicirati s partnerjem, preden se odločijo za prekinitev. Saj veste, komunikacija jim je na prvem mestu.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Vodnarji so neodvisni in imajo radi svobodo, zato se lahko hitro odločijo za konec razmerja, če se počutijo omejeni ali ujeti. Njihova potreba po samostojnosti in avtonomiji lahko privede do tega, da vodnarji hitro prekinejo razmerje, če menijo, da jih partner ne razume ali ne podpira. Vodnarji bodo verjetno skušali rešiti razmerje in komunicirati s partnerjem, saj prav tako kot dovjčki radi govorijo, sploh ko imajo kaj za povedati, a če bodo mislili, da so v slepi ulici, bodo umolknili in se obrnili v drugo stran.

Vsak posameznik se lahko odzove na težave v razmerju na svoj način, vendar so ta astrološka znamenja bolj nagnjena k temu, da prekinejo razmerje, če menijo, da ni več izpolnjujoče ali zdravo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.