14:23, čet, 16. Maj

TOP 7 NOVIC: To so članki, ki so bili najbolj brani





To je sedem izmed najbolj branih novic, ki ste jih minulo leto prebrali na lokalec.si.

Po žalostni novici so se oglasili Vidovi sorodniki

Pogrešali so ga vse od srede, 14. aprila, in od tedaj niso izgubili upanja. Steklo je več iskalnih akcij, a Vida niso našli nikjer. Pred tednom dni so se pojavile govorice, da bi ga naj našli mrtvega, a so sorodniki to zanikali.

Iz PU Celje, pa so danes sporočili, da so v začetku meseca v Selnici ob Dravi v Dravi našli truplo. Postopki identifikacije so potrdili, da gre za pogrešanega.

Več preberite TUKAJ.

Reševalec z močnim sporočilom po prometni nesreči reševalnega vozila na avtocesti

“Tole se je končalo dokaj srečno danes. V prometu smo izpostavljeni VSI, tako ali drugače. O vzrokih za nesrečo ne bom ugibal/pisal/jih komentiral, rad bi samo, da se tudi vozniki intervencijskih vozil zavedamo, da sodimo v skupino VSI!

Nismo vsemogočni, nismo nezmotljivi, nismo nesmrtni in ja, tudi nam se lahko zgodi; smo ljudje pod posebnimi obremenitvami, a zato se moramo svoje izpostavljenosti še toliko bolj zavedati.”

Več preberite TUKAJ.

Reševalec vpisal tudi po 60 lažno cepljenih na noč, s punco naj bi zaslužila 1,6 milijonov evrov

Kot poročajo v nadaljevanju naj bi ob uradnem preverjanju ugotovili, da naj bi osumljeni vpisoval ure cepljenja kar med nočnim dežurstvom. Zapišejo še, da naj bi dvojica izdala okoli štiri tisoč lažnih potrdil. Za posamezno naj bi prejela 400 evrov.

Več preberite TUKAJ.

Znana Slovenca šokirala z ločitvijo le dve leti po poroki

Tina Komotar, na Instagramu bolj znana kot Bizi mami je svoje sledilce presenetila z novico, da se ločuje, oz. da je ločena. To je navrgla kar malce mimogrede med odgovarjanjem na vprašanja sledilcev.

Ciril Komotar in Tina, sta veljala za priljubljeni slovenski parček, ki si je po dolgih letih partnerstva leta 2019 obljubil večno zvestobo. A očitno v njunem primeru ne bo večna.

Več TUKAJ.

Znano, kdo naj bi bil moški, ki ga je prevozilo več avtomobilov

Portal mojepodravje.si poroča, da gre za moškega, ki naj bi bil diamantni maturant celjske Kajuhove gimnazije.

Zapisali so tudi, da naj bi dopuščali možnost, da ga je na cesto tudi kdo odvrgel. Avtomobili so ga prevozili do neprepoznavnosti.

Več preberite TUKAJ.

VIDEO: “Moja Katja ni bila odstotek. Bila je Katja. Moja Katja”

Danes se v Ljubljani znova odvijajo protesti. Teh se je udeležil tudi oče pokojne 20-letnice, ki je, kot poroča portal Slovenske novice dejal: “Želela si je kupiti svobodo. 16. septembra se je šla cepit z Janssnom, da ne bo omejena z neumnostmi. Danes je ni več. Stara je bila 20 let. Ko prideš na cepilno mesto, te nihče ne opozori na možne zaplete. Samo številke so. Govori se o odstotkih. Moja Katjani bila odstotek. Bila je Katja. Moja Katja.”

Več preberite TUKAJ.

Tragična smrt slovenskega delavca v Avstriji: “V torek mi je umrl, praktično na rokah”

V nesreči se je, kot poroča prej omenjen portal, poškodovalo najmanj pet delavcev iz Prekmurja. Eden izmed delavcev, 41-letni Boris, sicer oče dveh otrok, pa je umrl. Prišlo je do uhajanja nevarnih snovi. Delavci so se začeli slabo počutiti, 41-letnik pa je nato izgubil zavest, hospitalizirali so ga v bolnišnici.

Več preberite TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.