08:37, čet, 16. Maj

Tragedija nogometašev NK Maribora





Po pričanju bralke Lokalec.si, so bili v današnji prometni nesreči na Tržaški cesti v Mariboru udeleženi štirje nogometaši NK Maribora, in sicer člani B ekipe. V tragediji sta življenje izgubila dva mlada nogometaša NK Maribora, v življenjsko kritičnem stanju je še eden. Ekipa se je vračala s treninga v Rogozi.

Cesta Maribor-Hoče je zaradi nesreče zaprta v obe smeri, obvoz je mimo nakupovalnih centrov, piše na spletni strani prometnoinformacijskega centra za državne ceste. Do trčenja je prišlo okoli 12. ure v bližini nakupovalnega središča na obrobju Maribora.

prometna nesreča Tržaška cesta
prometna nesreča Tržaška cesta

Udeleženo je bilo eno vozilo, ki je očitno trčilo v semafor. V njem so bile po dosedanjih podatkih štiri osebe. Dve sta poškodbam podlegli, za življenje enega se še borijo, četrti je očitno lažje poškodovan,” je po poročanju STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl. Na UKC Maribor pa so potrdili, da je bila tja z reševalnim vozilom pripeljana ena oseba (ki je bila danes okrog 12.00 udeležena v prometni nesreči na Tržaški cesti v Mariboru).

nesreca rutar 2

Dopolnjeno danes, 2.8. ob 14:14:
V klubu so se na tragični dogodek zaenkrat odzvali z objavo slike grba s črnim trakom. Na uradna pojasnila še čakamo…

Vir: Facebook profil NK Maribora
Vir: Facebook profil NK Maribora

Dopolnjeno danes, 2.8. ob 15:12:
Tragična nesreča se je zgodila prav na dan, ko v mariborskem navijaškem klubu Viole obeležujejo 27-letnico obstoja. Na Twitterju že objavili “R.I.P” oz. po slovensko “Počivaj v miru”.
tvit viol

Dopolnjeno danes, 2.8. ob 16:05:

“Udeleženo je bilo eno vozilo, ki je očitno trčilo v semafor. V njem so bile po dosedanjih podatkih štiri osebe. Dve sta poškodbam podlegli, za življenje enega se še borijo, četrti je očitno lažje poškodovan. “Gre za mlajše člane NK Maribor, ki so se očitno vračali s treninga. Ne gre za A ekipo,” je po poročanju STA povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl.

Policisti še opravljajo ogled kraja dogodka, več informacij bo zato znanih kasneje.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.