17:54, ned, 5. Maj

Tržnica pod zvezdami





Vljudno vabljeni to soboto, 28. junija, med 18. in 21. uro na osrednjo mariborsko tržnico, ki bo potekala pod zvezdami. Željo bodo izpolnili vsem tistim, ki jutranjo tržnico zaradi različnih obveznosti zamudijo, bi pa vseeno na stojnicah radi nabrali svežo zelenjavo in sadje. Tako se bodo branjevke in branjevci ob 18. uri vrnili na Vodnikov trg in ponudili najboljše iz svojih vrtov.

Trznica pod zvezdami

Tudi med prodajalci na tržnici so doživeli dober odziv, tako da v soboto zvečer v primeru suhega vremena na osrednji tržnici pričakujejo živahno dogajanje. Med obiskovalce so v tem tednu razdelili bone v skupni vrednosti 600€, ki jih bodo pri večernem nakupovanju lahko unovčili pri katerem koli branjevcu na tržnici. Vsem prodajalcem, ki bodo sodelovali v večernih urah, ne bodo obračunali tržnin, denar, ki se bo zbral, pa bodo lahko porabili kot dobropis za tržnine v prihodnjih dneh.

Snaga tudi na tak način oživlja dogajanje na mariborskih tržnicah, na eni strani večajo obisk in bogatijo ponudbo na stojnicah na drugi strani. S številnimi projekti, ki so jih vpeljali od aprila naprej, jim je že uspelo, idej ne manjka, zato se jim na tržnicah obeta tudi pestro poletje, začenjši s Festivalom kulinarike, ki tudi danes vabi na zgornji plato osrednje tržnice. Predstavilo se bo šestnajst različnih gostiln in restavracij, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne okuse.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.