14:57, sob, 18. Maj

V Bezeni odprto prvenstvo v keglanju s kroglo na vrvici





Te dni, med 18. in 20. junijem, je v Bezeni potekalo odprto prvenstvo v kegLjanju s kroglo na vrvici, nekoč poznanem kor rusko kegLjanje.

Na odprtem prvenstvu v keglanju s kroglo na vrvici, ki so ga pripravili člani ŠD Bezena, so se v okviru Občinskega praznika Občine Ruše, pomerili že minuli torek, ko so tekmovali člani znotraj kluba.
rend.Still009-7
V tekmovanju za prvakinjo Bezene, minuli torek, se je najbolje odrezala Štiberc Zvonka, ki je podrla 157 kegljev. Pravi, da se posebej ni pripravljala na tekmovanje, ter, da je za tako dobro dosežen rezultat imela srečo.

Prav tako pa so v tovrstnem keglanju dobri tudi moški del ekipe. Tudi oni dosegajo isoke rezultate. Kot je povedal kapetan njihove ekipe, Vojko Meglič, je pomembno druženje bolj kot tekmovanje, vendar kljub temu, nakeja časa namenijo treniranju.

Minulo sredo pa so se na odprtem kegljišču v Bezeni pomerile ženske članice, na regijskem prvenstvu v keglanju s kroglo na vrvici, kjer se jim je pridružilo 11 ekip iz zgornje Podravske regije. Tokrat, žal niso zmagale domačinke, temveč ekipa Pruštva upokojencev Marjeta- Prepolje.
rend.Still010-7
V dobrem vzdušju in malenkostnem tekmovalnem duhu so ženske ekipe zaključile z regijskim prvenstvom. Ta četrtek pa so nadaljevale regijsko prvenstvo v keglanju s kroglo na vrvici tudi moške ekipe.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.