09:18, pon, 29. Apr

V Kungoti bodo na vaškem trgu Plintovec podelili najboljšim športnikom priznanja





Jutri, v petek, 6. 10. 2023, bodo na Vaškem trgu Plintovec v Kungoti podelili priznanja najboljšim športnikom in športnicam občine, pripravili pa so tudi bogat spremljevalni program. Dogajalo pa se bo tudi naslednji dan, v soboto.

V petek bo od 16. ure naprej na vaškem trgu in na igrišču ob Osnovni šoli Kungota predstavitev športnih društev. Na igrišču bodo tako pokazali, kaj delajo v društvih, povedali pa bodo vsem zainteresiranim, kaj se pri njih dogaja, kako skrbijo za rekreacijo in šport.  Ob 17. uri bodo na vaškem trgu podelili priznanja najboljšim športnikom in tudi naziv športnika leta občine Kungota.  Ob 17.30 bo nastopil Milan Pečovnik Pidži, prav tako tudi Plesna skupina Country.  Ob 18. uri pa bodo sledile tekme na košarkarskem in nogometnem igrišču. Na bližnjem koloparku pa bodo večkrat pokazali svoje spretnosti kolesarji in povabili tudi na fitnes na prostem.

Naslednji dan, v soboto, pa bodo med 10. in 13. uro na igrišču Osnovne šole Kungota, na vaškem trgu in tudi v telovadnici svoje aktivnosti predstavila športna društva, aktivnosti pa bodo potekale prav tako na koloparku in fitnesu na prostem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.