11:36, pon, 16. Maj

V Kungoti po dveh letih spet zobozdravnik, zdaj v sodobno urejeni ambulanti

V Zgornji Kungoti so odprli sodobno urejeno zobozdravstveno ambulanto. Tako je zdaj po dveh letih premora v Kungoti spet zobozdravnik, ki sprejema nove paciente. uge občine. Po 14 dneh delovanja pa so prvi pacienti, ki so že prišli na pregled, povedali, da so zelo veseli, da lahko pridejo k zobozdravniku v svojem kraju. Vabijo pa tudi druge, da se odločijo za ta korak in izberejo zobozdravnika v svoji občini.

Novo zobozdravstvena ambulanta deluje na naslovu Plintovec 7 b v Kungoti, kjer torej že 14 dni dela zobozdravnik Nino Danielov, dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih popoldan, ostale dneve pa dopoldan.

Ob uradni otvoritvi pa je županja Občine Kungota Tamara Šnofl izpostavila, da je vesela, da je za zobozdravnika poskrbel Zdravstveni dom Adolfa Drolca, tako da gre za javno zobozdravstvo, v katerega verjame in mu zaupa.

Na odprtju je bil prisoten tudi direktor Zdravstvenega doma Adolfa Drolca Maribor Jernej Završnik, ki je izpostavil, da so z veseljem sprejeli povabilo, da v Kungoti ponovno odprejo zobozdravstveno ambulanto. Ob tem pa tudi upa, da bo kvota oziroma glavarina izpolnjena, torej da se bodo občani in občanke odločili za zobozdravnika v svoji občini.

Fotogalerija:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *