21:55, čet, 16. Maj

V ligi MEVZA jutri pred praznimi tribunami odbojkarji OK Merkur Maribor gostijo avstrijski Waldviertel





Odbojkarji OK Merkur Maribor v 13. krogu lige MEVZA, v ponedeljek, 3. 1.2022, ob 19.00, v Dvorani Tabor gostijo Union Raiffeisen Waldviertel iz avstrijskega Zwettla. Tekmo bodo odigrali brez prisotnosti gledalcev zaradi obnove Dvorane Tabor.

Ekipi sta se v 4. krogu že pomerili v Avstriji, Mariborčani so zmagali s 3 proti 1. Merkurjevci zasedajo drugo mesto (24 točk), Avstrijci so na tretjem mestu (16 točk).

Srečanje se bo v Dvorani Tabor pričelo ob 19. uri, sodila bosta Hrvatici Tajana Kramar Šandl in Ksenija Jurković. Zaradi obnove Dvorane Tabor se bo tekma odigrala pred praznimi tribunami. Tekmo si boste lahko ogledali le v spletnem prenosu.

“Prvo tekmo v novem letu 2022 igramo proti Waldviertelu že v ponedeljek, 3. 1.2022,” pravi Sebastijan Škorc, trener OK Merkur Maribor, in dodaja: “Že prvi dan novega leta smo bili s fanti na treningu, saj si prvo tekmo želimo odigrati karseda najboljše in pomembno je, da začnemo z zmago. Ekipa Waldviertela je zadnji dve tekmi zmagala in se še bori za zaključni turnir štirih najboljših ekip, ki bo februarja v avstrijskem Pliberku. Ekipa iz Avstrije je sestavljena iz samih tujih odbojkarjev in igrajo iz tekme v tekmo boljše, a na nas je, da jim ne dovolimo, da razvijejo svojo igro in da jih dobro napademo s servisi.”

Fotografija: OK Merkur Maribor. Foto: Bojan Javornik

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.