07:33, pon, 13. Maj

V Mariboru predelali prvi električni avtobus





V Mariboru so predstavili predelani električni avtobus, s katerim želijo na evropski trg. Mariborsko podjetje Vivo Electric je eden prvih na elektriko predelanih avtobusov v Evropi, ki je na včerajšnji predstavitvi požel veliko zanimanja.

12390962_453416661519425_1607009344184791369_n

Električni avtobus Vivo Electric je od sodelujočih v projektu zahteval veliko vztrajnosti, premišljenosti, drznosti in poguma. Njihov glavni cilj je, da v prihodnjih dveh letih izdelajo še vsaj 200 takšnih vozil. Seveda se s tem obetajo tudi nove možnosti zaposlitve in sodelovanja.

Ideja o električnem avtobusa je stara že dolga leta in v podjetju so veseli, da jim je končno uspelo uresničiti ta projekt. Avtobus ima profesionalno zasnovan sistem, saj sta domet in zmogljivost z optimalno integracijo sistema v specifična vozila popolnoma prilagojena zahtevam kupca. Avtobus je popolnoma prenovljen z obnovljeno ali na novo oblikovano zunanjostjo in notranjostjo. Kot največje prednosti so izpostavili nizko porabo, integrirano hitro polnjenje, visoko gostoto moči in zdravo okolju. Predstavitve so se udeležili tudi številni interesenti iz tujih držav.

Druge novice

Comments

  • Franc

    29 marca, 2016

    Dober projekt uspelo vam je pripeljite se na malico

    Replay
  • saso

    2 junija, 2016

    zelim veliko izdelanih avtobusov, upam da ni ta prvi in zadnji obenem.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.