14:57, sob, 27. Apr

V Sveto Trojico jutri pride Božiček, nato se začne še trojiška Zimska pravljica





V četrtek, 21. 12. 2023, bo v Sveto Ttrojico ob 18.30 prišel Božiček, ki bo prinesel darila za otroke. Naslednji dan pa se začne Zimska pravljica, ki bo trajala do konca leta.

Trojiška Zimska pravljica bo med 22. in 30. decembrom 2023 na Trojiškem trgu. Pripravili so pester program, ki bo vsem generacijam prinesel nepozabno doživetje praznične čarobnosti.  Celoten program je po dnevih in urah dostopen TUKAJ, spodaj pa so zapisani vrhunci.

Božični koncerti Čarobna Trilogija: Masayah, Magnifico in Klapa Šufit

Vrhunci Zimske pravljice so veliki božični koncerti slavnega Magnifica in priljubljene Klape Šufit. Njihova glasba bo napolnila trg s prazničnim duhom in toplino.

Žive jaslice in pester kulturni program

Vabijo tudi na predstavo Žive jaslice 25. in 26. decembra na Trojiškem trgu ter  na tradicionalno razstavo jaslic v samostanski kleti od 23. do 30. decembra. Bogat kulturni program vključuje izjemne cerkvene koncerte 24. in 27. decembra v cerkvi Sv. Trojica, pravljične urice in animacije za otroke.

Decembrski koncerti in zabava

Vikend pred novim letom bo poln odličnih koncertov z Akustičnim orgazmom, Natalijo Verboten in številnimi drugimi izjemnimi izvajalci, ki bodo na Trojiškem trgu.

Praznična ulica okusov

Praznično vzdušje bo tudi na Praznični ulici okusov, kjer bodo obiskovalci lahko  uživali v decembrskih dobrotah različnih ponudnikov.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.