04:49, sob, 27. Apr

V Zdravstvenem domu Maribor prehajajo na nov način za naročanje





V Zdravstvenem domu Maribor prehajajo na varnejši, hitrejši in dostopnejši način elektronske komunikacije ter naročanja na storitve za ambulante družinske medicine.

Nov način naročanja preko spletne aplikacije https://prizdravniku.si/#/info bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto in telefonsko naročanje v ambulanto.

“S tem načinom dela želimo pacientu omogočiti hitrejši in varnejši dostop do storitev, medicinskemu osebju pa hkrati omogočiti nemoteno delo z pacienti v ambulanti,” so sporočili iz zdravstvenega doma.

Aplikacija se že uporablja za komunikacijo v nekaterih ambulantah družinske medicine, postopoma pa bo upora aplikacije možna tudi v vseh ostalih ambulantah družinske medicine.

Dostop do aplikacije za elektronsko naročanje in komunikacijo se nahaja na strani posamezne ambulante družinske medicine

Enostavno jih poiščite na spletni strani Zavoda https://www.zd-mb.si/ . V modrem oknu »Ambulante in zdravniki« vnesite podatke ambulante ter kliknite na iskanje. Na izbrani spletni strani boste našli osnovne podatke ambulante vašega osebnega zdravnika, kakor tudi ustrezno povezavo do naročanja v dotično ambulanto.

Za uspešno oddajo naročila in potrditev vaše identitete boste potrebovali št. kartico zdravstvenega zavarovanja (KZZ) in rojstne podatke. Uporaba spletne aplikacije je enostavna, varna, hitra in v popolnosti nadomešča prejšnje načine komunikacije.

Deluje klicni center

“V Zavodu smo posebej za uporabnike, ki morebiti niso vešči elektronske komunikacije ali pa ne razpolagajo z ustrezno opremo organizirali Klicni center, ki je dosegljiv na telefonski številki 02/228 62 00 (za ambulante družinske medicine pritisnite številko 2), kjer bodo prijazni zaposleni za uporabnika opravili elektronsko naročilo v ustrezno ambulanto,” še sporočijo.

Klicni center deluje od pon. do čet. od 7.00 do 20.00 in v petek od 7.00-15.00 in je neodvisen od urnika delovanja posameznih ambulant, kar predstavlja še dodatno prednost za uporabnika.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.