07:38, sob, 27. Apr

Velikonočni koncert s Kungoško Pleh Muziko





Velikonočni koncert s Kungoško Pleh Muziko – Vabljeni v nedeljo, 31. marca 2024, ob 17. uri, v športno dvorano OŠ Kungota, na naslovu Plintovec 10c.

Organizatorji obljubljajo, da vas čaka nepozabno glasbeno doživetje s Kungoško Pleh Muziko pod taktirko kapelnika Saša Najgliča: “Pripravili smo bogat program, poln glasbe, smeha in plesa, ki bo zagotovo napolnil vaša srca. Del koncerta je tudi namenjen 60-letnici Slakove glasbe.”

Pridružili se jim bodo tudi gostje

Poleg Kungoške Pleh Muzike se jim bodo pridružili tudi gostje, med katerimi bodo Mažoretno društvo Ruše, otroci iz enote vrtca Sp. Kungota (skupini Rakete in Astronavti), humorist KORL ter plesalci folklorne skupine Krnica iz Svečine.

In kdo ve, morda vas presenetijo še kakšni skrivnostni gostje, ki bodo dodali ščepec nepričakovanih presenečenj. Dogodek bo povezovala Kerstin Matjašič, ki bo poskrbela, da bo večer še bolj poseben. Najboljša novica pa je, da VSTOPNINE NI, zato povabite svoje prijatelje in znance, da skupaj ustvarite nepozaben Velikonočni koncert, ki bo ostal v spominu še dolgo časa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.