14:46, pet, 26. Apr

VIDEO: Babica Klemna Prepeliča in njeni sostanovalci v domu upokojencev navijajo za slovensko košarkarsko reprezentanco





Med najbolj zvestimi navijači slovenske košarkarske reprezentance, za katero upamo, da bo jutri premagala nasprotnike in dobila bronasto medaljo na olimpijskih igrah, je zagotovo babica Klemna Prepeliča. Pa ne samo ona, ampak tudi drugi stanovalci Doma Danice Vogrinec v Mariboru, kjer je nastanjena.

Klemnova babica je tu_Navijaška stena za slovensko košarkarsko reprezentanco v Domu Danice Vogrinec

Danes smo jih namreč obiskali in povedali so nam ne samo, kako so navijali, ampak tudi kako napeto je bilo na zadnji tekmi. Klemnova babica Marija Kresnik je ponosna na svojega vnuka in opisala nam je zadnje trenutke tekme. Prav tako tudi Viljem Hauptman, ki je Klemna pohvalil, ob tem pa dejal, da bi Luka Dončič moral biti kapetan ekipe. In da bodo v soboto Avstralci padli. Terezija Tirš se strinja z njim. Marija Malek sicer ni jezna na sodnike, a meni, da so imeli Francozi kot veliki narod protekcijo. Slovenci pa so, čeprav smo mali narod in rezultat kaže, da smo izgubili, zanjo zmagovalci. Božo Bajtela pa poudarja, da zadnja tekma res ni bila enostavna, pred sobotno tekmo pa je prepričan, da naši fantje dobijo medaljo.

V Domu Danice Vogrinec Maribor so spremljali že prejšnjo tekmo, pravzaprav vse, v jedilnici, kjer je največ prostora za navijače, so popisali tudi steno z navijaškimi gesli. Med zadnjo tekmo pa so vneto navijali, ploskali in stiskali pesti za naše zlate fante. Prepričani so, da so že zdaj dosegli velik uspeh in verjamejo v njih. Nanje ni ponosna samo Klemnova babica, ampak čisto vsi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.