11:56, ned, 19. Maj

VIDEO: Kuverta z nabojem in grožnje s smrtjo, še enemu slovenskemu politiku





Pismo z grožnjo s smrtjo je prejel tudi predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti. V kuverti je bil priložen tudi naboj večjega kalibra, je sporočil Jelinčič na družbenih omrežjih.

Da so pismo poslali z levega političnega pola je prepričan Zmago Jelinčič Plemeniti, ki meni celo, da je pismo poslano s strani ene izmed večjih opozicijskih strank. Trdi, da je to delo enega izmed članov SD, LMŠ, SAB ali Levice. “Nekateri s katerimi sem govoril, celo pravijo, da naj bi to prišlo iz dekadentnih policijskih vrst, ki prisegajo na levo politično opcijo,” v posnetku še doda Jelinčič.

Policija in forenziki ne bodo odkrili ničesar? 

Meni, da policija in forenziki ne bodo odkrili ničesar, morda pa bodo na naboju našli kakšen prstni odtis, zato se ga sam ni dotikal. V pismo je zapisano “Izdajalci” na fotografiji pa so vsi trije poslanci Slovenske nacionalne stranke.

Grožnje sta prejela tudi Janša in Tonin, o čemer smo poročali že včeraj. Kuverti z nabojem večjega kalibra sta namreč v petek prejela tudi premier Janez Janša in minister Tonin. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.