06:49, čet, 2. Maj

VIDEO: Skupina KiNG FOO z novima članoma posnela tudi spot za novo pesem. Poglejte, kaj še pripravljajo





Slovenski glasbeni skupini KiNG FOO sta se novembra pridružila basist Andrej Hočevar in kitaris Marko Zorec. V novi sestavi so posneli tudi novo pesem “Something to Remember”, ki opisuje občutek svobode in možnosti, ki jih glasba lahko prinese.

Poudarja tudi transcendentalno naravo glasbe, ki nas lahko dvigne nad vsakodnevne skrbi in nas poveže z nečim večjim. Omenja tudi hladne decembrske dni, kar lahko simbolizira nostalgijo ali čustva, povezana z določenimi obdobji v našem življenju. “Something to Remember” je le ena od 17 skladb, ki bodo vključene v njihov prihajajoči album.

KiNG FOO sta se novembra 2023 pridružila dva nova člana, vrhunska glasbenika: basist Andrej Hočevar in kitarist Marko Zorec, ki sta zasedbi s svojim talentom in strastjo dodala novo dimenzijo.

Kvartet je v zadnjih štirih mesecih in pol trdo delala, da bi s svojima novima članoma posnela celoten album, ki ga je predpremierno že odigrala 10.000-glavi množici. Pred kratkim so KiNG FOO namreč nastopil kot predskupina zvezdniške zasedbe Hollywood Vampires, v kateri nastopajo znan igralec Johnny Depp in legendarni Alice Cooper, kar je bila izjemna priprava za prihajajoče nastope, na katerih bodo svojo novo glasbo delili z domačo in mednarodno publiko.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.