21:42, tor, 7. Maj

VIDEO: Šokanten posnetek najstnikov, ki ležijo kot žrtve strelskega pohoda mladoletnega morilca





Posnetek, ki so ga naredili mladi, prikazuje najstnike, ki ležijo po tleh v šoli, med šolskimi klopmi in pred tablo, kot da so mrtvi. Videti je, kot da so hoteli poustvariti strelski pohod 13-letnega Koste K., ki je pred nekaj manj kot pol leta na beograjski osnovni šoli ubil devet učencev in varnostnika.

Medtem, ko družine in prijatelji žalujejo za ubitimi, pa se v zadnjem času širi posnetek, ki mnogim povzroča skrbi, predvsem pa na prvem mestu ogorčenje. Republika.rs tako poroča ne samo o tem, da se je pojavil posnetek, ampak tudi o reakcijah nanj.

Mnogi se namreč sprašujejo, kaj je vodilo najstnike, da so poustvarili smrti otrok. Ležijo namreč kot mrtvi, v posnetku pa se sliši poročanje medijev po strelskem pohodu mladoletnega morilca iz Beograda.

Med drugim se sprašujejo, ali jih je vodila želja po promociji na družbenih omrežjih ali kaj drugega. Ob tem pa tudi pozivajo preko družbenih omrežij, da je treba to zaustaviti, se pogovoriti z otroki in najstniki. Izpostavljajo še, da je v družbi nastal velik problem. Metropolitan ob tem poroča, da se je po strelskem pohodu pojavila tudi množica oboževalcev mladoletnega morilca. Nekaj mladih naj bi celo stalo pred kliniko za nevrologijo ter psihiatrijo otrok in mladine, saj so se trudili, da bi Kosto videli.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.