01:27, sob, 4. Maj

VIDEO: V Sveti Trojici se odvija Trojicafest, tako je bilo prvi dan. Danes je program dogajanja še bolj poln





V četrtek se je v Sveti Trojici začel štiridnevni festival Trojicafest, katerega ambasador lahko postane vsak, ki si priskrbi spominske broške.

Na slovesnem odprtju je nastopil trio Vivere. Sledil je koncert Nine Pušlar. Trojico pa so prvi dan obiskali tudi predsednik Državnega sveta in drugi pomembni gostje.

Dogajalo se je marsikaj, tudi na drugih prizoriščih. Prav tako tudi drugi dan, ki je prinesel nekoliko strahu, da bo tik pred nastopom Žana Serčiča na Glavnem odru deževalo, a vreme je ostalo Trojičanom in vsem obiskovalcem, ne nazadnje pa tudi vsem nastopajočim in izvajalcem, prijazno. Pred nastopom smo govorili tudi z Žanom Serčičem.

Danes je tretji dan Trojicafesta

Na zelenici ob jezeru bo od 10. ure naprej srečanje predelanih vozil Trinity tuning show, od 15. ure bo Pomlad na jasi – majhen raj za otroke, na katerem bodo otroci ustvarjali, se igrali in plesali na dvorišču pred samostansko kletjo. V Skrivnem vrtu (Secret garden) bo od 15. ure naprej Trojicaland za vse ljubitelje elektronske glasbe, vse do poznega večera, pravzaprav do afterpartyja. Okrog 18. ure bo nastopil tam tudi Mike Vale, okrog 22. ure pa DJ Cley Clemens. Od 17. ure naprej bo zaživela Ulica okusov. Glavni oder pa bo ob 21. uri zavzela skupina Mi2.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.