04:57, tor, 30. Apr

Vikend: dvojčki naj se ne bojijo spregovoriti, levi naj gredo na zabavo, strelci bodo videli staro simpatijo





Vikend je pred vrati. Čas, ko si lahko marsikdo spočije, se druži s prijatelji, poglobi družinske odnose ali pa se sam odpravi kam, kjer bo imel možnost spoznati nove prijatelje, znance. Pogledali smo v zvezde, kaj se bo dogajalo.

Zvezde so razkrile, kje se skrivajo priložnost.

Oven:
Vikend bo prinašal dinamične dogodke na ljubezenskem področju za ovna. Bodite odprti za nova poznanstva ali poglobite odnos s partnerjem. Aktivnosti na prostem bodo prinesle veselje in sprostitev.

Bik:
Biki bodo ta vikend uživali v mirnem in sproščenem vzdušju. Razmislite o obisku kulinaričnega dogodka ali prireditve. Za samske je mogoče, da se bo pojavila nova ljubezen na nekem družabnem dogodku.

Dvojčka:
Dvojčki se bodo odpravili na zanimive pogovore in družabna srečanja. Ne bojte se izraziti svojih misli. Za samske je možno, da bodo spoznali nekoga s podobnimi interesi.

Rak:
Raki bodo ta vikend želeli preživeti čas v intimnem vzdušju s svojimi najbližjimi. Romantična večerja ali domače udobje bosta pripomogla k sprostitvi. Obnovite stik s starimi prijatelji.

Lev:
Levi bodo iskali zabavo in druženje. Sodelujte v družabnih dogodkih ali organizirajte lastno zabavo. Možno je tudi srečanje z nekom iz preteklosti, kar bo prineslo nostalgične občutke.

Devica:
Device bodo ta vikend uživale v organiziranju in načrtovanju. Razmislite o izletu ali družabnih dejavnostih, ki vključujejo vaše najbližje. Ljubezenski odnosi bodo cveteli ob skupnih doživetjih.

Tehtnica:
Tehtnice bodo v središču družabnih dogodkov. Zabavajte se s prijatelji ali se udeležite kulturnih prireditev. Če ste samski, je mogoče, da boste srečali nekoga prek skupnih interesov.

Škorpijon:
Škorpijoni bodo želeli preživeti čas v mirnem okolju. Razmislite o sproščujočih dejavnostih, kot je sprehod v naravi ali obisk wellness centra. S partnerjem gradite globlje razumevanje.

Strelec:
Strelci bodo iskali raznolikost in avanturo. Razmislite o spontanih izletih ali poskusite nekaj novega. Možno je, da se vam bo odprla priložnost za srečanje s staro simpatijo.

Kozorog:
Kozorogi bodo ta vikend posvečeni svoji karieri in ciljem. A nikar ne pozabite na sproščene trenutke z družino. Na ljubezenskem področju pa se osredotočite na partnerstvo in delite svoje cilje.

Vodnar:
Vodnarji bodo iskali družbeno povezovanje. Sodelujte v skupinskih dejavnostih ali se udeležite srečanja s prijatelji. Za samske je možno, da bodo našli povezavo prek skupnih hobijev.

Ribi:
Ribe bodo ta vikend v središču ljubezenskih dogodivščin. Romantični večeri in iskreni pogovori bodo krepili odnose. Mogoče se boste srečali s staro ljubeznijo ali obudili stare spomine.

Upamo, da bo ta vikend za vsa astrološka znamenja poln pozitivnih in prijetnih presenečenj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.