20:30, pon, 29. Apr

Vikend norih avantur in Vrtnarski sejem v Europarku





Ta konec tedna se na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije obeta pestro dogajanje. V petek in soboto, 19. in 20. aprila, bo v mariborskem Europarku Vikend norih avantur, ki prinaša nakupe po znižanih cenah. Obiskovalci bodo lahko izkoristili izjemne popuste ter ugodno ponudbo v trgovinah in lokalih ter sodelovali v nagradni igri. Prav tako se bodo lahko v soboto vsi ljubitelji vrtnarskih opravil sprehodili med stojnicami Vrtnarskega sejma in poiskali sadike zelenjadnic, zelišč in balkonskega cvetja.

Vikend norih avantur z nagradno igro Jack

Za vse tiste, ki bi si radi privoščili nekaj, kar je že dolgo na seznamu želja, bosta ta petek in sobota idealna priložnost, da uresničijo svoje skrite želje. Vikend norih avantur ne prinaša le znižanih cen, obiskovalci bodo lahko pri nakupih nad 10 evrov sodelovali v nagradni igri Jack, v kateri bodo lahko osvojili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.500 evrov. Obiskovalci se bodo za lepe nagrade lahko potegovali v petek ob 17. in 19. uri ter v soboto, ob 11., 17. in 19. uri na osrednjem prireditvenem prostoru pri trgovini Hervis.

Foto: Brief

Skrivnosti vrtnarjenja na enem mestu

V soboto bo v Europarku potekal že tretji Vrtnarski sejem, na katerem bodo obiskovalci lahko našli bogato paleto vrtnarskih izdelkov – od visokih gred, ekološkega vrtnarskega volnenega filca, ekoloških semen, gnojil, zastirke iz miskantusa, vrtnih pip, ograjnih elementov, krempeljca, naravnih čistil do drugih vrtnarskih pripomočkov. Na voljo bodo tudi sadike zelenjadnic in zelišč, raznoliko balkonsko cvetje in različne sorte jagod. Na sejmu bodo obiskovalci dobili vse potrebno za urejanje vrta, sajenja prvih sadik in nasvete za načrtovanje pridelkov, ponudniki pa bodo z njimi delili preizkušene trike. Na sejmu bodo lahko poklepetali s strokovnjakinjo na področju ekoloških izdelkov in zdravega življenja Metko Ternjak Gomboc, ki jim bo na podlagi bogatih izkušenj z veseljem odgovorila na vprašanja in z njimi delila kakšen uporaben recept.

Foto: AV studio

Mini DJ akademija v Europarku

V Europarku se bo na osrednjem prireditvenem prostoru v soboto ob 17.15 predstavila tudi Mini DJ akademija. Leta 2018 je bila ustanovljena za mlade DJ-e, stare od 9 do 12 let, vodijo jo pa izkušeni DJ-i, otroški animatorji in radijske osebnosti. Nakupovalno destinacijo bo obiskala ekipa mladih DJ-ev, ki je lani navdušila žirijo v oddaji Slovenija ima talent in pred kratkim ogrela polne Stožice na koncertu Lada Bizovičarja – Slovenska muzka. Za obiskovalce so pripravili poseben show in nagradno igro.

Foto arhiv Mini DJ akademije

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.