03:33, sob, 27. Apr

Woop prihaja v Maribor: Razkrivamo ponudbo in lokacijo





Trampolin park WOOP! v Ljubljani po skoraj petih letih obratovanja še naprej ostaja zelo zaželena točka otrok kot tudi mladih odraslih in aktivnih posameznikov, ki si želijo aktivnega in zabavno preživljanje prostega časa v zraku.

Na željo uporabnikov in v skladu s strategijo rasti so se zato odločili, da najbolj priljubljeno WOOP! atrakcijo pospremijo tudi v Maribor.

Z lokalnimi ponudniki bodo nadgradili športno in turistično izkušnjo

“Na ta način želimo približati trampolinanje in akrobatiko, ter razvoj gibalnih in motoričnih sposobnosti vsem, ki nas zaradi razdalje mogoče ne morejo obiskati v Ljubljani. Poleg tega se nam štajerska regija zdi najbolj primerna za nadaljnji razvoj WOOP!-a, kjer bomo v sodelovanju z lokalnimi ponudniki nadgradili športno in turistično izkušnjo. Hkrati pa se lokacija v Mariboru zelo lepo dopolnjuje tudi z lokacijo v Murski Soboti,” je za lokalec.si povedal direktor Miran Razoršek.

Trampolin park v Mariboru bo svoja vrata odprl v drugi polovici oktobra 2022. Nahajal se bo v centru SUPERNOVA MARIBOR na Tržaški cesti 7. 

Razoršek nam pove, da bo nekoliko malenkost manjši kot v Ljubljani, vendar zaradi tega nič manj atraktiven: “Na voljo bo popolnoma nova atrakcije ‘WIPEOUT’, jama s penami, zračna blazina, gladiatorske igre, igralne stene, prostor za zabijanje na koš in še mnogo drugih stvari.” Poleg tega bodo v sklopu Trampolin parka na voljo tudi 4 popolnoma nove sobe pobega.

V Mariboru bodo tako na voljo naslednje sobe:
– Černobil
– Bela Hiša
– Orient Express
– Maniak (grozljivka po navdihu filma ‘Žaga’)

“Poleg tega lahko obiskovalci v nadaljevanju pričakujejo tudi dodatne aktivnosti in atrakcije, saj bo na obstoječi lokaciji še nekaj prostora za razširitev,” obljublja. Cenik vseh WOOP!-ovih storitev je poenoten ne glede na lokacijo in se razlikuje zgolj glede na izbrano atrakcijo oz. čas. Cena bo tako v Mariboru enaka kot v Ljubljani. Več TUKAJ.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.