10:13, pet, 26. Apr

Zakon znanega slovenskega športnika razpadel, zdaj šokiral z objavo gole fotografije nekdanje žene





Slovenski olimpijec Tim Kevin Ravnjak se je že pred časom razšel z ženo Nino, s katero imata malega otroka. Njun razhod ni bil prijateljski, deskar na snegu pa je za našo revijo Suzy spregovoril o tem, kako se mu je življenje v trenutku sesulo pred očmi.

Po njegovih besedah ga je žena vrgla iz stanovanja, preprečevala pa naj bi mu tudi stike s hčerko, kar smo poročali tudi na našem portalu. Odnos z nekdanjo ženo se očitno do danes še ni izboljšal, kvečjemu se je poslabšal.

Na njegovem profilu na Instagramu je namreč šokirala objava razgaljenega mednožja, menda nekdanje žene, so prvi poročali pri športnem dnevniku Ekipa. Ob vsem tem je pustil še nadvse zanimivo poročilo nekdanjemu tastu. Je pa zgodba zakrožila tudi po tujih medijih, ki pišejo o uglednem športniku, ki je šokiral svet, nekateri pišejo tudi o škandalu, predvsem mediji iz nekdanje skupne države.

Sicer pa je profil na Instagramu Tima Kevina Ravnjaka trenutno nedosegljiv. Ali ga je zaprl, morda celo izbrisal sam ali je zaradi kršenja pravil to storil Instagram, pa ni jasno.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.